donderdag 22 februari 2018

Reisverslag dag 1 Koihunting

Na een wat rumoerige vlucht met aardig wat turbulentie ben ik eindelijk aangekomen in Japan. Ondanks dat het vliegtuig niet helemaal vol zat en ik naast mij een vrij stoel had toch weinig slaap kunnen pakken. Het zat vandaag ook allemaal wat tegen betreffende de wachttijden van de treinverbindingen Narita naar Tokyo en Tokyo naar Nagaoka mijn eindbestemming.

Tijdens de treinreis waar ik de bekende bamboe bossen en tunnels kon aanschouwen heb ik gelukkig toch nog wat slaap kunnen pakken waardoor ik wat fitter in Nagaoka aankwam. Altijd fijn om hier weer te zijn en het geeft toch altijd weer een soort gevoel van thuis komen.

Vandaag heb ik een aantal kwekers bezocht maar omdat het vrij laat was heb ik niks kunnen uitzoeken. Wel zijn er voor de komende dagen bij verschillende kwekers afspraken gemaakt. Toch was het niet een totaal verloren dag want ik heb wel telefonisch twee toppertjes van SFF kunnen aankopen die al eerder gereserveerd waren. Deze female Sanke en Kohaku staan reeds op de website.

Tot morgen.

Lees 971 keer

Zoek, sorteer en vind

Koicentershop.nl

7000producten

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u direct contact met ons opnemen...

Klik hier voor de contactgegevens