donderdag 26 april 2018

Aquariumcentershop.nl

Wilt u in uw eigen huis een zee of tropisch aquarium inrichten, dan nodigen wij u uit in ons Koicenter in Tiel of op onze website Aquariumcenter.nl met binnenkort een online Webshop. Hier vindt u alles wat u nodig heeft voor het inrichten van uw aquarium onder één dak. Niet alleen koopt u in één keer alle pompen, filters, en benodigdheden die u nodig heeft, ook vindt u bij ons de meest prachtige tropische vissen.

Collectie
Wanneer u een zee of tropisch aquarium wil inrichten, zijn de mooiste vissen die met de meeste kleuren. U vindt ze bij Koicenter Tiel in alle soorten en maten, in veel exotische kleuren. Wanneer u rondkijkt op de website, vindt u informatie over bepaalde soorten tropische vissen. Komt u langs in Tiel, dan kunt u ze met eigen ogen bekijken en u kunt ze direct mee naar huis nemen.

Advies op maat
Gaat u voor het eerst een zee of tropisch aquarium inrichten, dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Zo heeft u voor de tropische vissen bijvoorbeeld een bepaald soort water nodig en ieder type aquarium vereist zijn eigen pomp. Onze medewerkers staan klaar om u alles te vertellen wat u moet weten over deze bijzondere hobby.

 

Wilt u een vraag stellen per telefoon, dan kan dat ook. U belt hiervoor naar 0344-664460.

Lees 4608 keer