donderdag 26 april 2018

Koi & Vijvercheck

Waterwaarden.

Voordat we de winter ingaan is het van groot belang dat de waterwaarden en de gezondheid van de koi optimaal zijn. De winters in Nederland zijn tegenwoordig heel streng en dat brengt risico’s met zich mee voor onze vissen. Als extra service naar onze klanten toe willen we voor een vijvercheck op locatie een speciale aanbieding maken zodat u met een gerust hart de winterperiode in kunt gaan.
Tijdens de wintercheck kijken we naar de nitriet, ph, kh, gh,  ammoniak en nitraatwaarden in uw vijver. Deze waarden kunnen met  te hoge waarden ten koste gaan van de gezondheid van uw water en de koi en in sommige gevallen zelfs dodelijk zijn voor uw vissen.

Het checken van de koi op parasieten en bacteriële aandoeningen.

Voordat we de winter in gaan is het ook heel belangrijk dat er geen parasieten op de vissen zitten omdat er een groot aantal medicijnen niet kunnen worden toegevoegd in de winter en het zwaarder belastend is voor de vissen. Het is van belang om de conditie en de gezondheid van de vissen voor de winter optimaal te krijgen. Wij zijn al jarenlang actief op het gebied van koiziekten en kunnen de koi op locatie voor u  checken op eventuele parasieten. We zijn in het bezit van een microscoop en een vijver apotheek en kunnen dus direct de vissen behandelen.

 U betaald voor deze complete vijvercheck slecht €60,-

(Aanbieding geldt binnen een straal van 100 km meer dan 100 km in overleg)

Lees 3003 keer